PPK Profi Parkettás Képzés

laegler.hu > PPK Profi Parkettás Képzés

Vegyél részt
PPK Profi Parkettás Képzéseinnken

Több mint 50 éve a LAGLER padlócsiszológépek funkcionális és ergonómikus tökéletességet képviselnek. Könnyen kezelhető és könnyen karbantartható csiszológépek.

PPK Képzésekkel a maximális csiszolási eredményekért! A képzés a Lagler felhasználóinak a legjobbat nyújtja, a hatékonyság, a karbantartás és a műszaki ismeretek terén. Szeretné bővíteni a padlócsiszolással kapcsolatos ismereteit? Képzésünk a legjobb eredmény elérése érdekében a szinkronizált gépek, csiszolóanyagok és munkafolyamatok használatára összpontosít.

Ez az egy napos, tanúsítvánnyal rendelkező kurzus rávilágít a gyakori hibákra és azok elkerülésére. A PPK Képzés versenyképességet kínál a vállalatok számára az összes LÄGLER padlócsiszoló szolgáltatásban az idő, a karbantartás és a folyamat hatékonyságának javítása révén. Képezze magát professzionális szintre!

Témakörök:

  1. Prémium fa felületi technikák a jobb eredmények érdekében
  2. A Lagler termékek alapvető karbantartása az élettartam meghosszabbítása érdekében
  3. A Lagler padlócsiszoló gépek hatékony és gazdaságos használata
  4. Egészségügyi és biztonsági tudatosság

A részvételért vedd fel velünk a kapcsolatot

Keress minket elérhetőségeink egyikén!

ÉRDEKEL

Információk
Képzésünkről

A PPK Képzések telephelyünkön zajlanak. A képzés alatt elméleti és gyakorlati oktatás is folyik, kipróbálhatod a LÄGLER gépekkel való munkát és elsajátíthatod a helyes használatukat!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Gáspár Gábor - +36 (30) 932 1910

KÖVETKEZŐ KÉPZÉS IDŐPONT

HAMAROSAN

KÖVETKEZŐ KÉPZÉS IDŐPONT

HAMAROSAN